Saradnja

Saradjujmo, na obostrano zadovoljstvo

S obzirom na povecani broj stranih turista u nasoj zemlji od Nove godine, napravili smo Ponudu za saradnju, koja se ne odbija. Sa jedne strane – zelimo da predstavimo nasu zemlju u najboljem svetlu, a sa druge da predstavimo Ponudu stranim gostima:

  1. Ako znate lepo da se izrazavate/pisete, i imate interesantnu pricu o turistickim predelima Srbije, istoriji Srbije i Vaseg kraja, ali i na temu – medicine, kozmetickim, spa, wellness, fitnessa, gastro price, zdravoj hrani…pisite nam. Ono sto je bitno je da prica bude Vasa, da tekst bude originalan i kvalitetan. Novcana naknada je zagarantovana:

  •  500 dinara/A4 format teksta/TimesNewRoman, font 12px/engleski/ruski ili
  •  250 dinara/A4/TimesNewRoman, font12px/srpski;
  1. Ako zelite da predstavite svoj posao: restoran, smestajne kapacitete, kozmeticki salon, fitness centar, ordinaciju…bilo gde da se nalazi u Srbiji, mozete to uciniti:

  • besplatno, to podrazumeva opis Vaseg posla, usluga, ali bi zainteresovani kontaktirali nas, a mi bi ih uputili na Vas, uz procenat, ili
  • 50EUR/1 godina za opis Vaseg posla, kontakt i upucivanje na Vasu web stranicu. U cenu su uracunati i Vasi tekstovi/price/promocija na nasoj FB stranici koje bi slali.

Napomena:

Ponude saljite na: info@medicalserviceplus.com, a mi cemo Vam odgovoriti u najkracem mogucem roku. Vreme potrebno za realizaciju je 1 mesec.