Info


Simbol MS+

…je leptir…i nije bez razloga.

Predstavlja razvoj i transformaciju od gusenice u nešto prelepo…a to je naše unutrašnje biće…mi, sami – kojima je samo potrebno da radimo na sebi i verujemo u sebe.


IGRA LEPTIRA

Otkuda i zašto možemo povezati medicinske intervencije i metode ulepšavanja sa radom na svom unutrašnjem razvoju?!

Sama činjenica da živimo u 21. veku nam omogućava mnoge dobrobiti tehnološkog i medicinskog napretka i to ne treba zanemarivati. Šta više, treba iskoristiti. Ako već postoji anestezija, epidural zašto bi je izbegavali? Zašto bi bol osećali, ako možemo da ga izbegnemo? Ako su izmišljeni implanti za zube, zašto bi bili bez zuba? Ako je izmišljen laser kojim se možemo podmladiti, a imamo želje za tim, zašto bi to neko smatrao ništavnim? Svako ima pravo na sopstveni izbor, sve dok to ne ugrožava druge. Ono što je nepobitno i oko čega se svi slažu je, da bi, prvenstveno, trebalo da radimo na sebi i unutrašnjem biću, svom razvoju, da bi zavoleli sebe. Ako u tome mogu da nam pomognu moderne metode i savremeni medicinski pristupi, zasto ne bi iskoristili, da se osećamo srećnije, zadovoljnije…

Tu dolazimo i do mere…šta je i koliko dovoljno? U radu na ličnom razvoju, na sebi, nekolicina nadje zadovoljstvo i sreću…S druge strane, mnogi kažu da, ako kreneš u tu “priču”- izgubiš balans…da li je tako? Da li je greh da, iako smo zahvalni na onome što imamo, želimo više, lepše i bolje?

Podjimo od sebe i učinimo svet boljim i lepšim mestom za život.

Plešimo i pričajmo, budimo ponosni na ono što jesmo!

Opišite nam vaša iskustva, mišljenja i razmišljanja na temu, dobre/loše utiske, preporuke, jer nekome će sigurno značiti.

Pišite preko forme u nastavku:

ili se registrujte