O portalu

ZAŠTO?

Preoblikovanje prvobitne medikal and beauty koncepcije je usledilo nakon nekoliko godina rada, posmatranja, saradnje i uvidjanja nedostatka ovakvog vida sadržaja u svim vrstama medija. Uglavnom, moguće je doći do informacija o uslugama na konkretnim i zvaničnim sajtovima ustanova koje pronadjemo, ali nigde ne postoji objedinjeno i objektivno zadovoljstvo korisnika.

KAKO FUNKCIONIŠE?

Vrlo jednostavan princip: na osnovu preporuka korisnika rangiraju se pruzaoci medikal & beauty usluga, koje Vam preporučujemo.

Takodje, moguće je da korisnici koji su zadovoljni odredjenom uslugom, preporuče kliniku ili beauty uslugu i tako se ista nadje u sistemu. Znači, ukoliko imate iskustvo sa nekom od medikal usluga koja nije u sistemu, budite slobodni da je predložite zajedno sa Vašim iskustvom, a mi ćemo je sa zadovoljstvom uvrstiti u sistem.

Isto tako, moguća je registracija klinika, ordinacija i beauty salona, ukoliko imaju najmanje deset zadovoljnih korisnika. Pored većeg broja zainteresovanih, registracijom bi se nepristrasno ocenjivale pružene usluge i na taj način bi se obezbedilo kontinuirano održavanje kvaliteta istih. A to je i cilj svake ustanove, zar ne?

Zato, hajde da zajednički dodjemo do odgovora i učinimo transparentnijim i kvalitetnijim medikal & beauty usluge koje se nude na tržištu!