Preporuke

Podeli svoje iskustvo i oceni

Medical&beauty usluga

Potraži najadekvatniju uslugu za sebe

Za klinike&beauty centre

Upiši se u bazu besplatno

Pitaj Doktora
Odgovor u roku od 24h

Besplatno

Slanje upita ne stvara nikakve dodatne, niti skrivene troškove. Sa druge strane, prednost je što su u bazi samo proverene institucije, ordinacije i saloni. Oni koji posluju više godina, a kvalitet rada im ne opada. Isto tako, to ne znači da postoje oni koji, takodje posluju kvalitetno, ali nisu u našem sistemu. Ukoliko znate takve, budite slobodni da ih preporučite, upravo ovde, upravo sad!


Provereno

Kako bismo Vam uštedeli vreme na traženje, dobijate Ponudu najkvalitetnijeg profesionalca, na osnovu prethodnih ocena naših korisnika. Dakle, kvalitet usluga ocenjuju sami korisnici, od 1 do 10, a ukoliko ima nekorektnih – njih isključujemo iz sistema.


Profesionalci za medical& znalci za beauty

Iako možete i sami potražite sve informacije preko Interneta, smatramo da nije suština u količini dobijenih informacija, nego kvalitetu pružene usluge. Kod nas se nalaze samo oni specijalisti koji se trude da održe kvalitet, a mi se trudimo da sve informacije sakupimo na jednom mestu.


Realne ocene korisnika

Osnova na kojem gradimo poverenje je upravo Vaše mišljenje! Zato, svi koji su u našem sistemu su dobili preporuke korisnika usluga. Svako mišljenje je bitno.


Zašto se registrovati
Benefiti koje dobijate registracijom su višestruki: pored besplatne registracije, štedite vreme dolazeći brzo do informacije o kvalitetnoj usluzi. Ali, pre svega da bi i sopstvenom pričom i iskustvom pomogli onima kojima je potreban savet. Jednostavno, zato što se na Vašem mišljenju temelji naša priča.

 

Medical, Soul i Beauty usluge, ocenjene do sada:

Dodjite do detaljnijih info o uslugama i najbolje ocenjenim klinikama i beauty centrima u  par klikova:

* ZA KORISNE INFORMACIJE O USLUGAMA

KLIKNI OVDE

* ZA ISKUSTVA KORISNIKA – PROČITAJ O NJIHOVIM ISKUSTVIMA

KLIKNI OVDE

 

 

 

Pre i posle

 

Saznajte više kroz galeriju slika I VIDEO materijale:

KLIKNI OVDE

 

Drugi o nama

Thank you for your kind assistance!

Appreciate your kind concern!

Seddiqa Albastaki, Dubai UAE

 

Budimo u kontaktu

Budite slobodni da nas kontaktirate, bilo da Vam je potrebna Ponuda ili želite samo da podelite iskustvo i ocenite, odnosno predložite kvalitetnu uslugu:

Preporučeni Proizvodi
Incoming guests